FAQ

FAQ vol met vragen die wij graag alvast online beantwoorden! Lees het gerust door
faq

Waarom Animum

Animum is dé partij voor premium websites die geoptimaliseerd zijn voor jouw klanten. Wij zijn geschikt voor partijen die een website willen die voor de klant gemaakt is en daarom resultaten levert! Dit realiseren wij met onze expertise op het gebied van de vindbaarheid, bruikbaarheid en stijl van websites.

Dit alle brengen wij in een duidelijk en overzichtelijk proces waarin onze web designers, onze project managers en onze klanten perfect functioneren (werkwijze). Op deze manier brengen wij kwalitatieve websites met resultaten die je alleen normaal bij dure bureaus kunt vinden voor de beste prijs.

Onze werkwijze is ontworpen om samen met jouw een website te bouwen. Op deze manier zorgen wij samen voor een unieke website die past bij jouw huisstijl.

Bij Animum zijn wij een middel tot jouw doel. Door in het Intakegesprek goed te onderzoeken wat jouw doelen zijn kunnen wij zorgen dat we jouw resultaten laten zien.

Als Animum zijn wij vooral gericht op het ontwikkelen van websites die doelgericht zijn en hiervoor hebben wij talloze middelen ontwikkelt. Wil jij meer weten over hoe wij jouw doelen kunnen bereiken bespreek dit dan verder in een gratis intakegesprek met een Project Manager of bekijk de vele Case Studies in onze portfolio.

Algemeen

Ja altijd, na het ontwikkelen van jouw website krijg je toegang tot video’s van A tot Z die jouw uitleggen hoe je (kleine) aanpassingen kunt doen. Ook staat het internet vol behulpzame video’s voor (kleine) aanpassingen en kun je altijd ons inschakelen met een daarbij afgesproken tarief.

Jazeker, onze website pakketten zijn voorzien van alle ‘standaard’ functionaliteiten en nog een aantal extra power functionaliteiten om jouw website optimaal te maken.

Ook wij zijn altijd opzoek naar functionaliteiten om toe te voegen aan ons pakket.  Wanneer jij een functionaliteit hebt die nog niet weergeven staat bij de Services zijn wij benieuwd om dit verder te bespreken in een gratis Intakegesprek.

Natuurlijk kan dat! Omdat wij bij Animum ons specialiseren in alleen de websites gaat dit extra makkelijk. Als jouw hosting WordPress integratie aanbied kunt je gerust blijven bij je vertrouwde host zo niet leveren wij vertrouwde opties.

Wij hebben door onze specialisatie veel ervaring met het herontwerpen van oude websites naar gloednieuwe optimale websites.

Heel simpel, met vindbaarheid hebben we het over de vindbaarheid van jouw website op Google door on page SEO en SEO tips. Hierdoor zou jij meer bezoekers krijgen op jouw website.

Met bruikbaarheid kijken wij naar de bruikbaarheid van de website voor jouw klant. Dit resulteert een hogere conversie ratio (oftewel een groter aantal bezoekers op jouw pagina neemt actie op jouw product/service). Dit bereiken we met het design van jouw website en de (power) functies op jouw website.

Met stijl hebben we het over de hoe jouw pagina eruit ziet. Hierbij letten we vooral op of hij modern stijlvol is en of hij jouw onderneming goed presenteert. Dit bereiken wij door samen met jou de pagina te ontwikkelen. Dit resulteert in een verbeterd imago.

De kosten verschillen per website en hangen af van een aantal zaken waaronder: aantal pagina’s, aantal power functies en in hoeverre jouw pagina getest en op maat gemaakt wordt voor jouw klant. Wij hebben een aantal van deze Services verwerkt in pakketten om het kostplaatje duidelijk te maken.

Echter wijken wij graag samen met jou af van onze pakketten. Dit doen we omdat wij samen met jou op zoek willen naar: de maximale waarde voor jouw onderneming in een website. Dit bespreken wij graag verder met jou in het Gratis Intakegesprek!

De werkwijze

Wij bouwen de website aan de CMS kant, hiervoor hebben wij toegang tot jouw WordPress website nodig of tot jouw hosting provider. Wij bieden video’s aan waarin uitgelegd wordt hoe wij (veilig) toegang krijgen tot jouw WordPress website (onderdeel van het proces).

Wij laten onze klanten zelf de content kiezen, maken en aanpassen op hun website. Hiervoor bieden wij advies om de vindbaarheid, conversie ratio en communicatie met de klant optimaal te houden. Wij schrijven de teksten niet voor jouw omdat dat de overeenkomst tussen onderneming in het echt en onderneming op de website beschadigt.

Wij hebben toegang tot een grote galerij aan stock foto’s en zullen hiervan gebruik maken wanneer wij samen een website bouwen (deze kunnen natuurlijk vervangen worden door jouw eigen foto’s). 

Wij geven advies over de teksten die jouw klant zullen aantrekken en zijn graag jouw sparpartner daarin. Wij schrijven zelf geen teksten voor jouw omdat dit de authenticiteit van jouw pagina aantast. 

Het proces

Een ontwikkelproces kan variëren in zijn tijdsduur en dat hangt vaak af van:

  • Hoe groot het project is
  • Hoe lang het duurt om de teksten en plaatjes klaar te hebben
  • Welke power functies er toegevoegd worden

Wij hebben professionele web designers voor elke schakel in onze werkwijze. Hierdoor kunnen wij projecten binnen 1/2 weken afronden.

Natuurlijk, wij hebben een overzichtelijk en duidelijk proces ontwikkeld weergeven in de werkwijze. Dit zorgt ervoor dat je een gevoel van controle krijgt zelfs als dit je eerste keer is dat je een website laat maken.

Animum richt zich alleen op het ontwikkelen van website in WordPress en bied geen hosting aan. Waarom? Omdat onze klanten graag 100% eigenaar willen zijn van hun pagina na aflevering en omdat Animum graag één focus heeft. Als de klant nog geen hosting heeft helpen wij de klant met het zelfstandig opzetten van de hosting.

Dit alle voorkomt veel problemen en misverstanden die keer op keer terugkomen bij het combineren van de website bouwer met de hosting (voorbeeld: hosting niet op de naam van de eigenaar, moeilijkheden met het stoppen hosting en moeilijkheden met het verplaatsen van de website)

Indien jouw hosting provider niet de aanbevolen (Siteground) hosting is zullen wij niet verantwoordelijk zijn voor de server zijde van de website (in 98% van de gevallen is de hosting betrouwbaar).

Eerst bespreken wij de mogelijkheden voor jouw onderneming in een nieuwe website en hoe wij daarbij maximaal resultaat kunnen leveren. Vervolgens koppelen wij hier een duidelijke service aan en maken wij afspraken over een passende prijs.

Op basis hiervan wordt een passende offerte gestuurd. Na het tekenen van de offerte ontvang je direct de factuur voor het ontwikkelen van de website. 50% van het totale factuurbedrag dient te worden voldaan binnen 2 weken na de factuurdatum. Zodra de betaling is gedaan wordt het ontwikkel proces gestart.

Mocht er tijdens de ontwikkeling afgeweken worden van hetgeen besproken is in de offerte en deze wijziging een meerprijs met zich meebrengen dan word je hiervan altijd vooraf op de hoogte gesteld. Na akkoord zullen we de extra werkzaamheden uitvoeren. De factuur ontvang je in de meeste gevallen na oplevering van de website, tenzij het meerwerk meer dan € 1000,- bedraagt.

Het restbedrag van 50% dient te worden voldaan 2 weken na oplevering. Als het restbedrag niet wordt voldaan behoudt Animum het recht om de website weer offline te halen.

Wil jij direct starten?

Wij nemen z.s.m. contact op

Bel ons direct op:

(+31) 06 55 87 15 79

Sparren over jouw web design, makkelijker wordt het niet

Dit levert een intakegesprek op: